Financijski servis za mala i srednja poduzeća i neprofitne organizacije.

Naše poduzeće osnovano je 2014. godine i specijalizirano je  u vođenju poslovnih knjiga sportskih saveza, klubova, i  ostalih neprofitnih udruga. Kao tim sa više od dvadeset i osam godina iskustva, u suradnji sa još dvije tvrtke iz Zagreba Evelin Kondić j.d.o.o. i Savuko j.d.o.o, uvidjeli smo sve nedostatke „klasičnih“ knjigov­od­stvenih servisa i kao takvo stekli povjerenje mnogih renomiranih  sportskih saveza i klubova u Zagrebu i u Hrvatskoj o čemu  ponajprije svjedoči konstantan rast zaposlenih i širenje djelatnosti na pružanje knjigovodstvene usluge za srednja i mala poduzeća.

PRAVI POSLOVNI PARTNER

Mod­erno računovod­stvo nije samo servis već je poslovni part­ner koji Vam pomaže u donošenju poslovnih odluka, koje redovito izv­ješ­tava upravu poduzeća o financijskom stanju i upozorava na eventualne nedostatke u poslovanju, informira o novim poreznim i ostalim propisima te sav­je­tuje kako da naje­fikas­nije upravl­jate resur­sima. Našim kli­jen­tima pružamo personalizirane usluge kako bi udo­voljili njihovim speci­fičnim potre­bama. Upravl­jamo računovodstvenim pro­ces­ima kako bi naši kli­jenti imali pristup točnim i pravovre­menim podacima i anal­izama koje su potrebne za strateško odlučivanje.

POVJERLJIVOST PODATAKA

Posebnu važnost pri­da­jemo povjerljivosti podataka i flek­si­bil­noj struk­turi naknada za uslugu i admin­is­tra­tivnih troškova. Koris­teći pristup koji je usm­jeren na rezul­tate, možemo brzo rea­gi­rati, pri­lagođava­jući se poslovnoj i tržišnoj okolini koja se neprekidno mijenja.

Upoznajte naš stručni tim

Branka Kučić

095/908-7697
branka.kucic@finsport.hr

Sanja Vuković

091/766-0508
sanja.vukovic@finsport.hr

Ana Šutej

091/372-7029
ana.sutej@finsport.hr

Darjana Vaselić Komerički

091/200-3167
darjana.vkomericki@finsport.hr

Ružica Juričan

091/272-7028
ruzica.jurican@finsport.hr

Aleksandra Bastašić

091/272-7029
aleksandra.bastasic@finsport.hr

ŠTO NAŠI KLIJENTI KAŽU O NAMA

Vođenje računovodstvenih knjiga pravo je zadovoljstvo u Finsport d.o.o. i Evelin Kondić j.d.o.o. zbog stručnosti, brzine i odličnih komunikacijskih odlika njihovih djelatnika .
Zdenko Ostović, glavni tajnik Hrvatskog i Zagrebačkog baseball Saveza
„Točnost, brzina, poštivanje zakonitosti, ljubaznost i susretljivost su karakteristike zaposlenika koje nalazimo rijetko, a sve to dnevno doživljavam u dvije knjigovodstvene tvrtke Finsport d.o.o. i Savuko j.d.o.o. iz Boćarskog doma u Zagrebu specijalizirane za knjigovodstvo sportskih udruga.“- Bravo!!
Reno Marolt, glavni tajnik Hrvatskog mačevalačkog Saveza
Mi s Vama, Vi s nama!!
Drago Diklić, Predsjednik Zagrebačkog bridž saveza.
A što reći za moj knjigovodstveni servis?
Kada u ovo vrijeme ideš negdje sa osmijehom na licu i gušt ti je onda je to pokazatelj prave stvari. Kada uđeš u ured dočeka te osmijeh na licima i dobiješ pažnju svih djelatnika onda je to pravo mjesto gdje će se i posao odraditi odlično.
Takav je moj knjigovodstveni servis a vjerujte malo je mjesta gdje ima toliko pozitive.
Moja poruka je da se ne mijenjate.
Milorad Damjanić, glavni tajnik Zagrebačkog vaterpolo saveza.
Dobro uhodana ekipa s višegodišnjim iskustvom u vođenju knjigovodstva uz vrlo kvalitetnu i profesionalnu uslugu koju pružaju upravo su ono što nam je potrebno kao bitan element uspješnog vođenja našeg poslovanja.

Hrvoje Šašek, ravnatelj Sportskog učilišta, ustanove za obrazovanje odraslih.
Mi u karateu se osjećamo finim sportom, pa se smatramo pozvanim surađivati s Finsportom, kako bi i dalje ostali fini.
Novac ne leti
kroz prozor – to prepušta
malom leptiru.
Slobodan Pupovac, glavni tajnik Zagrebačkog karate saveza
Moj knjigovodstveni servis radi besprijekorno, kao švicarski sat bez greške. „Mali“ radišni dečki i cure izvršavaju svaki zadatak na zavidnoj razini sa smiješkom na licu bez obzira radi li se o težem ili lakšem zadatku. Uvijek ljubazni, precizni, susretljivi, profesionalni zaposlenici me dočekaju kada god dođem k njima, te se uvijek rado vraćam i preporučam ih svakome.
Dario Cifrek-Kolarić, glavni tajnik Zagrebačkog judo saveza
FINSPORT d.o.o. i Zagrebački savez hokeja na ledu već duži niz godina surađuju na obostrano zadovoljstvo.
Stručnost, profesionalnost, ljubaznost i pristupačnost krasi FINSPORT d.o.o. u svakom trenutku. Djelatnici svaku svoju zadaću izvršavaju vrlo stručno i profesionalno, ne zaboravljajući u svakom trenutku pružiti lijepu riječ i osmijeh.
Zahvaljujem se u ime Zagrebačkog saveza hokeja na ledu i u svoje osobno ime na svemu pruženom do sada, te vjerujem u daljnju dugoročnu uspješnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.
Mario Jurković, stručni tajnik Zagrebačkog saveza hokeja na ledu